“Så här ändrade jag min kontur”

“Så här ändrade jag min kontur”

Tilde de Paula Eby är bland några av de mest kända flickorna i Sverige. För någon som hon blir äldre är Tildes form tillsammans med överklagande faktiskt en sak som många uppskattar. Lyckligtvis delade hon nyligen sina skönhetstryck i ett möte för en populär tidskrift. Eftersom vårt lag faktiskt var spellbinder tillsammans med många av hennes svar, rapporterar vårt team 3 av frågorna utöver sina lösningar bara för dig!

Télérama: Vilka skönhets tips kommer du att ge våra besökare?

Tilde: “Den första sak som jag föreslår för varje tjej över 30 år, även om de här tipsen ansluter till fler yngre tjejer, är det faktiskt att skapa dagliga program som involverar övningar. Det råder faktum att individer idag inte har ögonblicket eller kreativitet för att åstadkomma träning, men det är faktiskt en stor överblick att inte göra någon form av fysisk övning. Bara 15 minuters dagliga instruktioner kan göra underverk för ditt kroppssystem och också form. Jag kommer säkert att rekommendera att någon typ av kvinna visar ett sätt att ditt hudskikt ska andas. Och det här är främst svårigheter för damer. Vår hud kräver syre så hög som möjligt. Oxygen hjälper till med egen hydrering och även det skapar det verkar mycket mer levande och också rent. Jag förstår att mitt projekt inte hjälper mig med det här, eftersom jag måste behöva lägga på smink egentligen. Så jag brukar bruka ta bort det så fort jag bär ut behöver inte det någon k ind längre. Jag rengör, skuggar och fuktar också min hud som gör det möjligt att andas. Om du inte behöver ha smink, rekommenderar jag att du tar bort det eller på annat sätt administrerar det. Din hud kommer absolut att vara faktiskt tacksam, liksom du kommer absolut att se mycket bättre ut på lång sikt.”

Télérama: Kan du visa 3 lockande saker som du inte kan avstå och också varför?

Tilde: “Som jag hävdade i mitt tidigare alternativ är en sak som jag värdesätter mycket faktiskt en utmärkt kosmetik eliminator. Det är faktiskt en kritisk enhet i min elegans saker sammansättning. En aspekt som inte är en stor mängd damer, och främst damer , bekräftar att om du går och lägger dig utan att tvätta och rengöra ditt ansikte, tar du chansen att smuts kommer in i dina porer vilket definitivt kommer att orsaka platser och även acnes. Jag använder en varje dag och det gör också underverk för mig. Inget annat produkt kan möjligen förbättra mitt överklagande så länge som sminkutvinningen. Jag är också en stor entusiast av ansiktsrengörande tvål. En av de saker som jag säkert inte kan stanna utan är. Jag använder faktiskt det istället för en stund också som dessutom hade det faktiskt producerat en hel del positiva förändringar i min livsstil. Den tredje produkten som jag kommer att göra är mycket otvivelaktigt att rekommendera är skrivartoner “. Det är bra eftersom det tar bort alla sista betalningar av din lösning.”

Télérama: Vilka sorters saker gör dig som att göra med ditt hår?

Tilde: “Allt beror på firandet. Av en eller annan anledning gillar jag definitivt lockigt på flera andra damer, liksom också det är egentligen inte en layout som passar mig. Jag är också en person som är en betydande entusiast av naturligt och dessutom långt hår. Mitt hår är faktiskt snabbt för tillfället och jag ångrar mig emellertid som du blir äldre och du måste behöva få utnyttjas för att anpassa sig till scenarier samt hjälpa till att göra det bästa från det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *